Info bezorging van rouwboeketten en rouwstukken en bezorgtijden
Bezorging rouwboeketten in regio Bergen op Zoom, Hoogerheide, Steenbergen, Roosendaal

 

Rouwboeketten en rouwstukken worden zorgvuldig en op maat gemaakt. Dit vergt enige tijd. Om ervoor te zorgen dat uw rouwboeket of rouwstuk op tijd wordt bezorgd verzoeken wij u rekening te houden met het volgende:

Bestellingen van rouwboeketten of rouwstukken geplaatst maandag tot en met vrijdag:
Indien gewenst de volgende dag bezorgd vanaf 14.00 uur of een
latere datum vanaf 9.00 uur. (Ook op zaterdag bezorging)

Wij verzoeken u op het bestelformulier de gewenste bezorgdatum op te geven.

Waar laat ik een rouwboeket of rouwstuk bezorgen?

Op een rouwkaart staat vaak vermeld waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan bijvoorbeeld thuis zijn, een verzorgingstehuis of in een rouwcentrum. Op de dag van afscheidnemen laat u de bloemen op dat adres bezorgen. Dit is meestal 1 of 2 dagen vóór de uitvaart. De bezorgdatum kunt u bij de bestelling invullen.De uitvaartonderneming neemt de bloemen op de dag van de uitvaart mee naar de begraafplaats of crematorium. Staat op de kaart geen adres vermeld van afscheidnemen, dan laat u de bloemen bezorgen op de dag van de uitvaart rechtstreeks naar het crematorium of begraafplaats.

Bezorging van rouwboeketten of rouwstukken in een crematorium is vaak alleen mogelijk op de dag van de uitvaart. Bij sommige crematoriums is het echter wel mogelijk een dag voor de uitvaart bloemen te laten bezorgen als u dit wenst. Wij verzoeken u vriendelijk voordat u bestelt contact op te nemen met het crematorium. Zij kunnen u vertellen of een dag eerder bezorgen mogelijk is. U vult dan op het bestelformulier de afgesproken bezorgdatum in, zodat er op de juiste dag bezorgd wordt.

Als u de rouwbloemen in een kerk of begraafplaats wilt laten bezorgen, dan vult u als bezorgdatum de dag van de uitvaart in. Op deze locaties is vaak alleen bezorging mogelijk op de dag van de uitvaart. Twijfelt u over de bezorgdatum, neem dan even contact met ons op: 0164 211 595.

Bestellingen van rouwboeketten of rouwstukken geplaatst op zaterdag en zondagen:
Levering op maandag mogelijk vanaf 14.00 uur of een volgende gewenste werkdag vanaf 9.00 uur.
Bezorging op zondag- en feestdagen niet mogelijk.

Bestellingen geplaatst op feestdagen:
Levering de volgende werkdag vanaf 14.00 uur

Spoedbestelling:
Heeft u een spoedbestelling, neem dan tijdens openingstijden winkel telefonisch contact met ons op. Wij gaan dan voor u kijken wat de mogelijkheden zijn.Telefoonnummer: 0164 211 595.

In de winkel bestellen
Bestelt u liever niet online of wilt u nog extra informatie, dan kunt u uiteraard uw bestelling in onze winkel zelf opgeven. U kunt dan ook kiezen of u het rouwboeket wilt laten bezorgen of dat u het rouwboeket ophaalt en zelf meeneemt naar de uitvaart. Ons adres is Vogelaar 30, 4617 LG in Bergen op Zoom (naast de Jumbo op de Bergse Plaat)