Algemene Voorwaarden/leveringsvoorwaarden


Geleverde bloemen

Mocht u niet tevreden zijn met een van onze bezorgingen of de kwaliteit van het geleverde, neem dan binnen 1 werkdag na levering telefonisch contact met ons op.
Tel.nr. 0164 211595. (tijdens openingstijden winkel)
Om ervoor te zorgen dat de bloemen op de dag van de uitvaart nog optimaal zijn, adviseren wij maximaal 3 dagen vóór de uitvaart de bloemen te laten bezorgen. Wilt u de bloemen toch eerder dan 3 dagen vóór de uitvaart laten bezorgen, is dit voor eigen risico.

Alle informatie welke nodig is om uw order te kunnen uitvoeren, wordt vertrouwelijk behandeld.


Bestelbevestiging

Uw bestelling is definitief geplaatst na het doorlopen van het bestelproces, het akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden en het volledig afronden van de  betaalprocedure. U ontvangt per e-mail vrijwel meteen een bestelbevestiging.
Mocht u daarna nog iets willen wijzigen, neem dan direct telefonisch met ons contact op. (Tel. 0164 211595). Bloemenhuis Adriënne handelend onder de naam Bloemenbegrafenis.nl is niet aansprakelijk indien uw bestelling door externe factoren niet bij ons is aangekomen.
Dit kan bijvoorbeeld door een storing bij uw of onze e-mail provider.

Prijzen

De genoemde prijzen van de artikelen op deze site zijn inclusief BTW.
De afhandelings- en bezorgkosten zijn vanaf € 4,50 en worden aan het einde van uw bestelling in rekening gebracht.

Bestelde product is niet voorradig


Het aanbod op de veiling is niet altijd hetzelfde. Daardoor kan het voorkomen dat er andere bloemen gekozen moeten worden dan u heeft besteld.
Wij streven ernaar dat het bestelde product zoveel mogelijk hierop lijkt.

Betalingsvormen

- iDeal
- Visa
- MasterCard
- PayPal

-Betaling

Ingeval van niet, dan wel niet tijdige betaling, komen voor rekening van de koper alle kosten, zowel buiten rechtelijk als gerechtelijke kosten,
die Bloemenbegrafenis.nl in verband met de inning van zijn vordering maakt, waarin tevens begrepen extra administratie- en rentekosten.
De buiten gerechtelijke kosten bedragen ten minste 15% van het factuurbedrag met een minimum van € 25,00 alles exclusief omzetbelasting.